Wie is BenDuSol?

BenDuSol is de handelsnaam voor mijn onderderneming Benjamin Durable Solutions. BenDuSol is gevestigd in De Meern en ik ben woonachtig in De Woerd te De Meern.

Ik ben bouwkundige en specialist op het gebied van zonnesystemen. Ik help u graag met het bewust worden van verbruik en complete oplossingen. Ik bied u een pakket aan mogelijkheden om energieverbruik onder controle te houden. Mijn doelstelling is om u dan ook te ontzorgen van A-tot Z en bij te dragen aan uw comfort. Kortom ik adviseer, implementeer, lever en installeer complete zonnesystemen voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

Na mijn studie ben ik in mijn carrière jaren werkzaam geweest in vastgoedontwikkeling en aannemerij. De diversiteit van die betreffende werkzaamheden vormen een stevige en degelijke basis voor mijn bedrijf. Met mijn dienstverlening, kennis van de bouw- en installatietechniek en een goed netwerk kunt u erop vertrouwen dat ik voor elke uitdaging een oplossing weet.

BenDuSol Zonnesystemen

Vastgoed wordt steeds energiebewuster ontwikkeld, mijn stap naar zonnesystemen is voor mij een logisch gevolg op de trend die het (her)ontwikkelen van woningbouw en utiliteitsbouw met zich meebrengt. De ontwikkeling van vastgoed richt zich meer en meer op energiezuinige duurzame toepassingen. Milieubewuste keuzes geven direct invulling aan de eisen vanuit het Bouwbesluit en de EPC-norm. Zonnesystemen leveren hierop een uitstekende bijdrage en zijn bovendien uitermate rendabel.

Zonnesystemen zijn te verdelen in systemen voor het opwekken van elektriciteit en systemen voor warm water in combinatie met een boiler ten behoeve van warm tapwater en mogelijk centrale verwarming. Momenteel zijn de zonnepanelen ten behoeve van het opwekken van elektriciteit zeer populair. Met het salderen van de opbrengst leveren zonnepanelen een grote financiële bijdrage aan de dekking van de kosten welke vastgoed met zich meebrengt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem contact op voor het maken van een afspraak. Ik geef u graag nadere informatie en advies.

Neem contact via het contactformulier of email naar info@bendusol.nl of telefonisch 06 – 46 75 60 71.