Eerlijke zonnepanelen
Ik ben Ambassadeur van de SolarFabriek. Solarfabriek is importeur en leverancier van zonnesystemen en introduceerde in 2012 ´het eerste Nederlandse eerlijke zonnepaneel´. Een maatschappelijk verantwoord zonnepaneel uit Bangladesh, waar werknemers een menswaardig bestaand wordt geboden door werkgelegenheid te creëren met een toekomst voor de locale bevolking.

Een toekomst met perspectief voor personeel en zijn of haar gezin door kennisoverdracht, een bovenmodaal inkomen. Solarfabriek zorgt voor sociale zekerheden zoals: kinderdagopvang, zorgverzekering en pensioenopbouw.

Solarfabriek BV beheert en bewaakt de hele keten van productie tot verkoop. Hierdoor is continuïteit, kwaliteit en service optimaal gewaarborgd.

Faire prijs
De offertes die door mij worden verstrekt zijn met zorg samengesteld en klantspecifiek. De vermelde prijzen zijn faire prijzen, een prijs waarbij beide partijen met tevredenheid een bijdrage leveren aan een betere toekomst.

De marges in de zonnebranche zijn zeer krap door felle concurrentie. Dit betekent dat er bedrijven zijn die tegen kostprijs producten aanbieden. Dat kan uiteraard niet zonder gevolgen blijven voor de geboden kwaliteit of veiligheid. Let hierop bij uw keuze van leverancier

Met kortingen proberen concullega’s u te over de streep te halen, echter op zichzelf is korting een vreemd begrip. Het leveren en monteren van het zonnesysteem kon kennelijk goedkoper dan in beginsel is aangeboden. Niets van dat met BenDuSol, bij mij krijgt u een correcte prijs. Goed werk voor een passend tarief, kortom de faire prijs.